Tiimi

Ahead Hamina - Tiimi

Yhdessä muodostamme hyvän tiimin, josta hyötyy myös asiakkaamme!

Parturi-kampaaja
Ahead Hamina - Mikko
Mikko
 

Haaveenamme on ollut jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tarjota kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Matkamme varrella olemme kehittäneet osaamistamme ja toimitilojamme jatkuvasti muuttuvien ja kehittyvien trendien mukaisesti sekä alamme että asiakaspalvelun kehittämiseksi. Toimitiloissamme Haminan keskustassa työskentelee huippukampaajia ja -kosmetologeja sekä esteettisten hoitojen ammattilaisia.

Avarissa ja valoisissa tiloissamme voit irroittautua arjesta ja heittäytyä palveltavaksemme ja nauttia anniskeluvalikoimastamme Haminan kauniin torin yllä.

Käytössämme on laadukkaat Wella-hiusvärit sekä Wella, Authentic Beauty Concept, Schwarzkopf Professional sekä Cutrin hoito- ja jälleenmyyntituotteet. Ihonhoitosarjamme on Janssen Cosmetics

Parturi-kampaaja
Ahead Hamina - Melissa
Melissa

Olen toiminut parturi-kampaaja yrittäjänä vuodesta 2013 asti. Töitä olen tehnyt suomessa sekä ulkomailla. Työssäni rakastan monipuolisuutta ja vaihtelevuutta, mutta ehdottomasti parasta on saada ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi.

Suurimmat inspiraation lähteeni tulee ympäröivistä ihmisistä, luonnosta ja tietenkin somesta.

Mielestäni kiiltävä hyvässä kunnossa oleva hius on kaikista kauneinta!!

Parturi-kampaaja
Ahead Hamina - Anu
Anu

Olen hiusalalla työskennellyt pidemmän aikaa. Vuodesta 2004 tmi yrittäjänä. Tällä hetkellä vapaa-aikani kulkee lapsiperheen arjessa vauhdikkaasti.

Työssä on mukava rauhoittua kuulemaan asiakkaiden tarpeita ja pyrkiä löytämään oman näköinen, yksilöllinen tyyli. Omien tarpeiden mukaan, keskittyen väri-ja leikkauspalveluihin.

Kosmetologi / sairaanhoitaja
Ahead Hamina - Elisa
Elisa

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja kosmetologi. Olen toiminut alalla yli kuusi vuotta ja vastaan kauneushoitolan toiminnasta Aheadissa.

Ihon kokonaisvaltainen hoito ja erilaiset iho-ongelmat on erityisalaani.

Palveluvalikoimastani löytyy perinteisten kasvo- ja laitehoitojen lisäksi esteettiset hoidot, kuten täyteainehoidot, ihon syväkosteutus ja mikroneulaus.

Kosmetologi
Ahead Hamina - Maija
Maija

Olen aheadin tiimin uusin tulokas, valmistuin Tampereella kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi 2021 ja olen toiminut kosmetologina vajaan vuoden verran, joten oppini ovat tuoreessa muistissa. Olen jatko kouluttautunut Youtube-polygeeli kynsii, ripsien kestotaivutusii sekä kulmienlaminointiin.

Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tätä tahdon myös työssäni edistää.

Palveluihin kuuluu lash- ja browliftin lisäksi perinteinen kasvo- ja laitehoidot, jalkahoito sekä sokeroinnit.

Parturi-kampaaja
Ahead Hamina - Pirre
Pirre

Valmistuin oppisopimuskoulutuksesta parturi-kampaajaksi Aheadissä 2018. Valmistumisen jälkeen aloitin työt yrittäjänä. Pidän työn monipuolisuudesta ja erilaisista työpäivistä. Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisten parissa työskentelystä.

Pääasia että asiakkaan fiilis kampaamokäynnin jälkeen on että hiukset näyttävät ja tuntuvat "omilta". Inspiraatiota työhöni saan luonnon väreistä ja maisemista, musiikista sekä kollegoilta.

Parturi-kampaaja
Heidi
Parturi-Kampaaja
Eeva

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi Helsingissä ja toiminut yrittäjänä muutaman vuoden. Inspiraatiota työhöni olen saanut aina luonnosta sekä somessa vallitsevista trendeistä.

Tykkään työni monipuolisuudesta ja erityisesti vaalennustyöt ovat lähellä sydäntä.