Hinnasto

Ahead hinnasto

Leikkaukset
alk. 45 - 75€
Väripalvelut
alk. 95 - 150€
Raidoitus- ja vaalennus palvelut
75€/h
Hoitokäsittelyt
alk. 25€
Kampaukset
alk. 45 €
Ripset ja kulmat
30€
Kulmat
18€
Ripset
18€

Kosmetologi hinnasto

JANSSEN COSMETICS kasvohoidot

Saksalaisen JANSSEN COSMETICS -ihonhoitosarjan kattava valikoima sisältää laatua ja yksilöllisyyttä erilaisten ihotyyppien tarpeisiin.

Janssen Cosmetics -ihonhoitosarjan tuotteissa yhdistyvät apteekkikosmetiikan laatu ja turvallisuus, sekä helppous ja hemmottelevuus.Tuotteet testataan tarkasti kliinisissä tutkimuksissa, jotta ne olisivat hyvin siedettyjä herkimmälläkin iholla.

Janssen Cosmetics ammattikosmetiikka on suunniteltu kosmetologien tarpeisiin ja kauneushoitoloiden käyttöön, tarjoten myös monipuolisen valikoiman ihonhoidon kotihoitotuotteita.

Täydellinen kasvohoito 1h
75€
(sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, loppuvoiteet ja asiakkaan kotihoito-ohjeet)

Täydellinen kasvohoito rakennetaan ihotyypin ja ihossa vallitsevan tilan mukaisesti omaa unelmaihoasi unohtamatta. Hoidon kesto on n. 1h ja se sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon tai mekaanisen puhdistuksen, ampullin, kevyen hieronnan, voidenaamion, silmänympärysvoiteen, suoja- ja hoitovoiteet, sekä ihonhoidon ohjauksen.

(Hoito sopii myös nuoren iholle ja korvaa hinnastosta nuorisoihonpuhdistuksen, sekä ihonpuhdistuksen)

Janssen Cosmetics - erikoiskasvohoito 1,5h
95€
(sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, tehoseerumin, pitkän hieronnan, tehonaamion, sekä ihonhoidonohjauksen)

Yksilöllinen erikoiskasvohoito valitaan yhdessä asiakkaan kanssa ja ihossa vallitsevan tilan mukaisesti omaa unelmaihoasi unohtamatta. Hoidon kesto on n. 1,5 h. Kaikki hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, tehoseerumin, pitkän hieronnan, tehonaamion, sekä ihonhoidonohjauksen.

Valittavanasi on kolme erikoiskasvohoitoa:

KIRKASTAVA VITAFORCE C -erikoiskasvohoito, kun unelmaihosi on tasaisen sävyinen ja säteilevä iho.

C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Hoitoa tehostaa stimuloiva kiinteyttävä laitehoito.

PUHDISTAVA HEALING EARTH -erikoiskasvohoito, kun unelmaihosi on puhdas ja kirkas iho.

Syväpuhdistava hoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rahoittaa näppyjä ja täyttää ihon kosteudella. Hoitoa tehostaa puhdistava ja kirkastava timanttihionta.

STIMULOIVA CAVIAR -erikoiskasvohoito, kun unelmaihosi on nuorekas ja elinvoimainen iho.

Ylellinen Caviar- hoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Hoito aktivoi ihon toimintoja, virkistää ja antaa elinvoimaa iholle. Hoitoa tehostaa stimuloiva kiinteyttävä laitehoito.

Rentouttava kasvohieronta 45min
50€
(sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin ja pitkän kasvohieronnan)

Kun kaipaat hemmottelua ja rentoutusta. Rentouttava kasvohoito kestää n. 45 min ja sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin ja pitkän kasvohieronnan.

Exfoliation System - Happohoito 1h
75€
(sis. alkupuhdistuksen, exfoliation system- happokäsittelyn, ampullin, kevyen hieronnan, voidemaisen naamion ja loppuvoiteet)

Hoidon kesto on n. 1h ja sisältää alkupuhdistuksen, exfoliation system- happokäsittelyn, ampullin, kevyen hieronnan, voidemaisen naamion ja loppuvoiteet.

EXFOLIATION SYSTEM on tehokas hedelmähapoilla tehtävä kuorintahoito. Syvävaikutteinen hoito-ohjelma mahdollistaa ihonpinnan epätasaisuuksien poiston. Pigmenttimuutokset, epäpuhtaudet, pienet kuivuudesta johtuvat rypyt, sekä väsymys ja kalpeus saadaan vähenemään iholta. Tulokset saavutetaan nopeasti. Ihosta tulee nuorekkaan ja tasaisen näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Exfoliation System - Sarjahoito
330€ (norm. 370€)
(sis. täydellisen kasvohoidon ja neljä yksittäistä Exfoliation System -erikoiskäsittelyä)

EXFOLIATION SYSTEM -erikoishoitosarja aloitetaan täydellisellä kasvohoidolla ja tämän jälkeen tehdään neljä yksittäistä Exfoliation System -erikoiskäsittelyä.

Laitehoidot kasvoille

LAITEHOIDOT KASVOILLE JA VARTALOLLE.

Laitehoidot on tarkoitettu liikunnan ja terveellisen ruokavalion tueksi. Ennen hoitoa asiakkaan kanssa selvitetään mille alueelle hoito suunnataan. Onko tarkoituksena kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia vai kiihdyttää aineenvaihduntaa? Hoidot tehdään joko stimulaatio- ja/tai interferenssivirtaa käyttäen tai imupainehieronnalla. Stimulaatiovirta saa aikaan lihassupistuksen kiinteyttäen ja vahvistaen lihasta. Interferenssivirta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja rentouttaa lihasta. Näitä kiinteyttäviä hoitoja suositellaan silloin, kun halutaan kiinteyttää jotain tiettyä kohtaa kehossa, esim. vatsa tai reidet. Imupainehieronnassa hoito tehdään lasisella hoitopäällä, jolloin hoitopään ja ihon väliin muodostuu alipaine. Imupainehierontaa suositellaan erityisesti silloin kun halutaan hoitaa kosmeettista selluliittia. Se vilkastuttaa kehon veren- ja nestekiertoa ja auttaa poistamaan kuona-aineita kehosta.

Hoidot suositellaan sarjahoitoina tuloksen saavuttamiseksi. Hoitaja ottaa asiakkaasta tarvittavat mitat ennen hoidon alkua, jotta hoitojen kuluessa pystytään seuraamaan tapahtuvia muutoksia.

Asiakkaan tulee pukeutua ennen hoitoa rentoihin vaatteisiin, jotka eivät kiristä. Hoidon jälkeen tulee huolehtia riittävästä veden juonnista. Laitehoitoja ei kuitenkaan suositella kaikille terveydellisistä syistä, epilepsia, diabetes, metalli hoidettavalla alueella, raskaus, ihosairaudet tai pahanlaatuiset kasvaimet. Asiakkaan tulee ilmoittaa näistä kosmetologille etukäteen.

Timanttihionta
55€
(4 kerran sarjahoito 190€)

TIMANTTIHIONTA on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito. Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten, ja näin kuorii ihon kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Hoitoa voidaan tehdä myös sarjahoitona, kerran viikossa, neljän viikon ajan jolloin saavutetaan pidempiaikaisemmat tulokset.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille:

 • Kuorii ja puhdistaa
 • Madaltaa ja vaalentaa arpia
 • Ihon väri tasoittuu ja kirkastuu
 • Siloittaa matalia juonteita (otsa ja huultenympärys)
 • Vaalentaa pigmenttiläiskiä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Elottomalle ja paksulle iholle.

Esteet hoidolle: Roacuttan-, kortisoni-, ja antibiottikuuri. Tulehtunut iho (akne). Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan.

Kiinteyttävä laitehoito kasvoille
55€
(sis. alkupuhdistus, laitehoito, loppuvoide, 5 kerran sarjahoito 250€)

Kestovärjäykset
Ripsien ja kulmien kestovärit
30€
(sis. kulmien muotoilun)
Kulmien värjäys ja muotoilu
20€
Ripsien värjäys
18€

YumiLashes ripsien kestotaivutus ja YumiBrow lift

Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat ripsesi näyttämään taivutuksen ja kestovärin ansiosta pitkiltä, kauniilta ja luonnollisilta. Taivutus on loistava vaihtoehto ripsienpidennyksille. Tavallisen ripsipermanentin sijaa YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi korkeutta, pituutta ja volyymia.

YumiLashes -käsittely uusitaan 8-12 viikon välein ja hoidon tulos kestää noin 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Esteet hoidolle:

 • Silmätulehdus.
 • Jos käytät piilolinssejä, otathan ne ennen hoitoa pois.
Lash lift
80€
Brow lift
45€
Lash lift ja brow lift
115€

Sokeroinnit

SOKEROINTI on hygieeninen, turvallinen ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille. Sokeri poistaa karvan samalla kuorien ihon ja tehden ihosta silkinpehmeän. Oikealla sokerointitekniikalla, jossa ihokarva poistetaan karvan kasvusuuntaan, pystytään poistamaan jopa 2mm pituisia karvoja. Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on  myös se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvankasvua ja karva muuttuu pehmeämmäksi ja hennommaksi.

Sokerointiin valmistautuessa tulee huomioida, että ihoa ei saa kuoria hoitopäivänä, eikä hoitoa edeltävänä päivänä. Myös hoidon jälkeen kuorimista tulee välttää viikon ajan.

Esteet sokeroinnille:

 • Roacuttan-lääkitys ja A-vitamiini johdannaiset lääkitykset
 • Koholla olevat luomet sokerointi alueella
 • Isot mustelmat ja suonikohjut
 • Syylät ja herpes
 • Auringon polttama iho
 • Tuoreet arvet
 • Tulehtunut akne kasvoilla
 • Haavat.
Sääret
40€
(ylläpito 3-6 vko 30€)
Sääret ja reidet
55€
(ylläpito 3-6 vko 45€)
Bikiniraja
30€
(ylläpito 3-6 vko 20€)
Brassi
65€
(ylläpito 3-6 vko 55€)
Kainalot
20€
(ylläpito 3-6 vko 15€)
Käsivarret
30€
(ylläpito 3-6 vko 20€)
Rinnan alueen sokerointi
40€
(ylläpito 3-6 vko 30€)
Selän sokerointi
40€
(ylläpito 3-6 vko 30€)

Sokerointi paketit
Sääret, kainalot, bikiniraja
60€
Sääret, kainalot, Brassi
95€
Sääret ja reidet, kainalot, bikiniraja
80€
Sääret ja reidet, kainalot, brassi
115€
Jos et löydä sopivaa sokerointipakettia laita viestiä

Meikki
Päivämeikki
45€
Iltameikki
65€
Häämeikki
85€
(sis. koemeikin)

Jalkahoidot
Jalkahoito
68€

Sis. kylvetys, kovettumien poisto, kynsien siistiminen poralla, lakkaus ja hieronta. Kynsilakka kaupan päälle.

Varpaankynsien leikkaus / siistiminen
35€

Sis. kylvetys, kynsien leikkaus, siistiminen poralla.

Rentouttava jalkahoito
55€

Sis. kylvetys, kuorinta, naamio, hieronta, lakkaus.

Esteettiset hoidot
Derma planning
90€

Sairaanhoitajan tekemä hoito. Kasvot kuoritaan terävää veistä apuna käyttäen. Veitsellä poistetaan kasvoilta kuollut ihosolukko ja velluskarva. Iholle imeytetään myös hoitava seerumi. Hoito tasoittaa  ja heleyttää ihoa.

Kemiallinen kuorinta
95€

Sairaanhoitajan tekemä tehokas kuorinta. Pienet pinnalliset juonteet tasoittuvat. Parantaa ihon laatua, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa.

Mikroneulaus
175€ kerta
(3 x sarjahoito 450€)

Sairaanhoitajan tekemä mikroneulaus kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon värisävyä.  Hoito tehdään mikroneulauskynällä, minkä avulla ihoon viedään hoitavia ainesosia. Mikroneulaus sopii myös nuoremalle iholle, sillä sen avulla voidaan tasoittaa aknearpia. Hoidon yhteydessä käytetään voidemaista puudutetta.

Mesoterapia neularuisku -tekniikalla
190€

Sairaanhoitajan tekemä hoito. Mesoterapialla ihoon imeytetään aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja ja  aminohappoja. Aineet viedään ihoon pistoksina. Näin riittävä määrä tehoaineita saadaan tärmällisesti juuri sinne missä iho niitä tarvitsee. Hoidon yhteydessä käytetään voidemaista puudutetta.

Mikroneulaus ja mesoterapia neularuisku-tekniikalla
290€

Sairaanhoitajan tekemä hoito. Mikroneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa, kun taas mesoterapia on tehokas keino ravita ja hoitaa ihoa, sekä parantaa ihon laatua. Hoidossa käytetään voidemaista puudutetta.

Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti